Venteliste på domæner

Udgivet den 29/07 2014


Hvis du har kig på et godt domæne, som allerede er registreret skal du ikke fortvivle. Der er nemlig flere muligheder for at få besked, hvis domænet bliver ledigt.

Dels kan du skrive dig på venteliste til domænet hos DK-Hostmaster, og dels kan du selvfølgelig få en besked via. vores system, hvis et domæne bliver registreret som ledigt.

Få besked hvis domænet bliver ledigt

Her på crawlr har du muligheden for at få en email, når vi registrerer at et optaget domæne bliver ledigt. Du skal blot gå ind på det domæne du ønsker, og klikke på "få besked hvis xxx.dk bliver ledigt", som du finder i venstre side.

Derefter kan du indtaste din emailadresse. Så snart vi så opdager at domænet bliver ledigt hos DK-Hostmaster vil du modtage en email.

Venteliste hos DK-Hostmaster

En anden mulighed er, at du tilmelder dig ventelisten hos DK-Hostmaster. Det er til gengæld ikke gratis, men koster 75 kr om året, uanset om domænet bliver ledigt eller ej. Derfor bør man nok kun anvende venteliste hos DK-Hostmaster, hvis man enten er ret sikker på at domænet snart bliver ledigt, eller det er et meget vigtigt domæne for én. Du kan tilmelde dig ventelisten hos DK-Hostmaster her: Tilmeld

Hvis du vil være helt sikker på at få besked, så snart et domæne bliver ledigt, bør du anvende løsningen med at tilmelde dig venteliste hos DK-Hostmaster. Der kan nemlig godt være ventetid, fra et domæne slettes, til vi registrerer det som ledigt.