Frigivne domæner

Udgivet den 22/05 2017


Når du skal have sat din hjemmeside op, skal du have fundet et godt domæne, som du kan koble på. Dette domæne er din identitet på nettet, og det er derfor vigtigt, at det har en hvis relevans for din virksomhed, samt det i laver i virksomheden. Men det kan være en stor proces, at finde det rette domæne. Domæner bliver købt hele tiden, og ligeså hurtigt som de bliver købt, ligeså hurtigt bliver de frigivet igen. Derfor skal du hele tiden være obs. på, at dit domæne kan blive frigivet når som helst.

Hvad er frigivne domæner?

Et frigivet domæne er et domæne, som er bliver opsagt eller, hvor den gamle ejer ikke betalte for det mere. Her går der så lidt tid før registreringen vil blive annulleret, men når det så sker, så vil domænet komme ud på markedet igen. Når domænet kommer på markedet igen, er domænet blevet frigivet. Her det klar til, at blive købt til en anden, som får brugsretten på domænet.

Et unikt domæne

Når du skal vælge et domæne, så skal du huske, at det er din identitet på nettet. Det er det du skal skrive, hvis nogen spørger efter din hjemmeside. Det skal på din markedsføring, så du kan få kunder ind på din hjemmeside, og det er det domæne, som bliver tydeligt på Google. Samtidig er det det domæne, som andre anbefaler, hvis de er interesseret i dig og dine produkter. Derfor er det vigtigt, at overveje godt og grundigt, hvilket domæne du skal have. Du skal sørge for, at vælge et enkelt domæne, som ikke er svært at huske. Det må gerne fange dine kunder.

God værdi i frigivne domæner

Domæner bliver frigivet hver dag, og dette er en styrke for dig. Køber du et domæne, som har været brugt i en længere periode, så er der nogle fordele, som du kan udnytte. Som eksempel, hvis du finder et domæne, som har været brugt i en længere årrække, så er denne godt kendt af Google. Det vil næsten ikke kunne undgås, at der er en del link på domænet, hvis den anden virksomhed har haft markedsført sig. Dette vil styrke din hjemmeside på Google, og lede flere folk til, uden du skal gøre så meget for det. Et frigivet domæne er derfor en styrke for dig, og finder du det rette til din hjemmeside, så er det en win-win.

Få besked, når dit domæne bliver frigivet

DK-Hostmaster giver os ikke besked, når der kommer frigivne domæner på markedet igen. Dog har vi sat et system op, som sender en mail så snart et bestemt domæne er frigivet. Du kan tilmelde dig op vores mailsystem, og så vælge de domæner, som du vil have besked fra. På denne måde kan du komme foran i køen, og skynde dig at købe domænet, inden der er andre der gør det. Du kan tilmelde dig vores mailsystem her på siden, og skrive dig op til alle de domæner, som du finder interessante.