Slettede domænerOpret email notifikation

Her ser du oversigt over slettede domæner. Bemærk, at det ikke nødvendigvis er domæner, som er slettet i dag.

Vis domæner slettet indenfor: 1 dag 7 dage 30 dage Linkdata leveret af Ahrefs

Søg i slettede domæner:

Hvad er slettede domæner?

Slettede domæner er domæner, som tidligere har været registreret. Dette betyder, at domænet har været betalt for, og at brugsretten har tilhørt en anden i en given periode. Glemmes der at betale for domænet, så vil dette først blive suspenderet, hvorefter det vil blive slettet helt. Så snart domænet er blevet slettet, er brugsretten taget fra den gamle ejer. Det betyder, at domænet er frit, og igen kan købes og registreres af en andre.

Hvornår ved jeg, at et domæne er slettet og frit?

Vi laver ofte forespørgsler på enkelte domæner, da vi ikke får at vide fra DK-Hostmaster, når et domæne er slettet og frit igen. Dette betyder desværre, at der er mange gode domæner derude, som kan have været slettet længe uden, at vi ved det. Mange domæner kan også stå som ”udløbet” eller ”deaktiveret”. Disse tjekker vi ofte, så vi hurtigt kan registrere dem som frie på vores side.

Domæner med en længere registreringsperiode tjekker vi, når deres periode er udløbet. Nyligt registrerede domæner tjekker vi jævnligt, da mange domæner oftest slettes igen inden for et år. Det er derfor om, at holde øje med de forskellige slettede domænelister på siden.

Hvorfor skal jeg vælge et eller flere slettede domæner?

Slettede domæner kan være domæner bag et førhen stærkt brand, som har valgt at stoppe. Det kan være nogle domæner, som er rigtig gode, og som er nemme at huske. Du kan kigge de forskellige domæner igennem, og få god inspiration deraf. Crawlr.dk forsyner dig med en opdateret liste, hvor du blandt andet har de vigtigste informationer som for eksempel Google indeks og Archive.org, som er med til at hjælpe dig for at træffe dit valg. I denne forbindelse er Archive.org et ekstremt godt redskab, som går ind og tager screenshots af samtlige hjemmesider på nettet igennem deres registreringsperioder. Alt dette er med til at hjælpe dig med at komme frem til domæner, som har gode værdier og er genkendelige blandt brugerne.

Hold dig opdateret med Crawlr.dk

Det kan være trættende, at skulle hele tiden surfe på samtlige sider omkring domæner da det er ret tidskrævende. Derfor kan du via Crawlr.dk nemt og effektivt holde dig opdateret omkring slettede domæner ved blot at tilmelde dig til vores e-mailtjeneste. Tilmelding tager få sekunder, hvor du blot skal oprette emailnotifikation. Her har du mulighed for at fortælle os, hvilke domæner du vil vide mere om, hvor vi sender en mail til dig så snart vi har tilstrækkelig viden omkring de ønskede domæner. Via vores e-mailtjeneste giver vi dig muligheden for at du hele tiden kan være et skridt foran alle de andre, som er på jagt efter det samme domæne. Eftersom der findes utallige domæner og daglig bliver der registreret nye slettede domæner, skal man være hurtigt på aftrækkeren, når de endelige bliver frie fordi et stærkt domæne er yderst vigtigt i dag. Vi sørger for at hele tiden hjælpe dig med, at tjekke de slettede domæner, så du kan få en fair chance for, at få det rette domæne til din hjemmeside. Hos Crawlr.dk kender vi kender vigtigheden af et godt domænenavn, og derfor tilbyder vi dig denne løsning.